Mesaje de 1 Aprilie

Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m- a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.
 • 14/12/2012
Alo, buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez… Nici nu stiu de unde sa incep… Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…
 • 14/12/2012
Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau… S-a intamplat… Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade… O iubesc… Imi pare rau… Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!
 • 14/12/2012
De 1 Aprilie, esti marele castigator al unei……..al unei felicitari haioase!
 • 14/12/2012
Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca.. ai primit-o de 1 Aprilie
 • 14/12/2012
Iti dau acest mesaj ca sa stii si tu ca vacanta se va prelungi pana pe 3 mai.Da mai departe acest mesaj ca sa-si faca toti planuri de vacanta si sa nu uiti sa le spui ca este o pacaleala de 1 aprilie !
 • 14/12/2012
Astazi este ultima zi din viata mea.Am decis sa-mi iau zilele.Sa stii ca te iubesc mult.Sa vii la mine pentru ca vei gasi un bilet de adio in care vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilie !
 • 14/12/2012
Astazi am condus o masina si m-a oprit politia si mi s-a facut dosar penal si am primit o amenda de 1000 lei.Nu stiu ce rost mai are sa mai traiesc.Adio !
 • 14/12/2012
Iti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident,a dat o masina peste mine,iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior,de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa aflii ca defapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.
 • 14/12/2012
Aseara mi-a luat foc apartamentul de aceea as vrea sa ne intalnim in fata blocului unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperata si restul familiei si sa-ti spun cum sta treaba despre pacaleala de 1 aprilie pe care ti-am facut-o.
 • 14/12/2012
Desi nu vreau sa-ti stric ziua vreau sa te anunt ca am fost depistat cu cancer si doctorul mi-a mai dat maxim o luna de zile de trait.As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilie .
 • 14/12/2012
Pentru ca esti unul dintre prietenii mei buni iti trimit si tie acest mesaj sa te anunt ca maine ma mut la casa in Canada alaturi de alte neamuri ale mele.Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne luat la revedere.
 • 14/12/2012
M-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat.Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine,iar eu nu am putut sa-l refuz.Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac.Te iubesc !
 • 14/12/2012
Ti-am trimis acest mesaj ca sa te instiintez ca mama a avut un accident de masina,iar acum se afla in coma la spital.Te rog anunta-i si pe ceilalti.
 • 14/12/2012
Salut iubita,iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici.Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta [Numele Prietenei].
 • 14/12/2012